TOM Project                                                    

 TEHNOMUS XVI

 

 

Proiectul european TOM - Technical Office Management

 

 

Inapoi spre site EU FIM USV E-folder Plan invatamant Conditii necesare Informatii utile

 

 

 

 

 

      Proiectul european TOM-Technical Office Management 510558-LLP-1-2010-1-BE-ERASMUS-ECDSP, a fost selectionat ca eligibil in iulie 2010.

    Partenerii proiectului: Katholieke Hogeschool Sint-Lieven, Gent, Belgia, coordonatorul proiectului, Hochschule Aalen, Hochschule fur Technik und Wirtschaft , Aalen, Germania, Universite Claude Bernard LYON 1, Franta, University of East London, Marea Britanie, Universitatea Stefan cel Mare, Suceava, Romania, Fachhochschule JOANNEUM Gesellschaft mbH, Graz, Austria.

      Proiectul are ca obiectiv sustinerea partenerilor in demersul dezvoltarii programului de studiu la nivel de licenta care sa imbine ingineria cu mediul economic si de afaceri. Se doreste ca pana in 2013 acest program de studiu sa fie inaugurat la toti partenerii proiectului. Este un program de studiu interdisciplinar si care ar trebui sa se bucure de interes, atat in randul viitorilor studenti, cat si al angajatorilor. Se doreste ca un semestru sa fie interschimbabil intre institutiile care vor recunoaste programul de studiu.

      Coordonatorul proiectului la Universitatea din Suceava este Prof. dr. ing. Romeo Ionescu, de la Facultatea de Inginerie Mecanica, Mecatronica si Management.

 

©Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Inginerie Mecanica, Mecatronica si Management
Str. Universităţii, nr. 13, 720 229 Suceava, Romania, tel: 40 230 523743, e-mail: tehnomus@fim.usv.ro

   Search Engine Optimization