Universitatea Stefan cel Mare din Suceava

Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava
Facultatea de Inginerie Mecanică Mecatronică şi Management


ADA - Partener Siemens PLM Software
Siemens PLM Software
ADA - Partener pentru inovare

Despre ADA

Împreună creăm valoare! ADA - liderul în implementări PLM în România - oferă soluţii complete pentru Product Lifecycle Management de la Siemens PLM Software destinate fiecărei faze a ciclului de viaţă al produsului şi care susţin procese cheie pe întreaga durată a acestuia.

Soluţiile şi serviciile complete CAD/CAM/CAE/PDM sunt destinate companiilor care activează în industrie şi în domeniul serviciilor de inginerie.

Viziunea ADA este crearea unui mediu de afaceri în care organizaţiile şi partenerii lor să colaboreze eficient, pentru a furniza produse şi servicii de înaltă clasă, permiţându-le astfel să profite de oportunităţile apărute.

Misiunea ADA este să fim cel mai de încredere şi respectat furnizor PLM, oferind soluţii software consacrate şi servicii de o calitate excepţională pentru creşterea profitabilităţii clienţilor.

Valorile ADA sunt:

  • Tehnologie software matură de la Siemens PLM Software care acoperă toate etapele ciclului de viaţă al produsului, de la concepţie la lansarea pe piaţă
  • Bogată experienţă şi numeroase succese în industria românească
  • Personal pregătit la cele mai înalte standarde şi mereu gata să răspundă la toate întrebările venite din partea celor interesaţi

ADA este implicată în pregătirea profesională a inginerilor în facultăţi, asigurând accesul la cele mai moderne tehnologii software PLM. Prin asigurarea unor cursuri avansate pentru fiecare dintre soluţii, tinerii ingineri au şansa să dezvolte competenţe de talie internaţională.

ADA sprijină activitatea de cercetare în domeniul concepţiei şi fabricaţiei integrate, atât în universităţi cât şi în companii, dezvoltând cele mai bune practici şi punându-le la dispoziţia celor interesaţi să le deţină.

Cu ajutorul experţilor ADA şi prin facilităţile puse la dispoziţie în centrele de training, îi ajutăm pe clienţii noştri nu numai să înveţe cum să lucreze cu soluţiile oferite, dar şi cum să le stăpânească şi să le optimizeze capacităţile în funcţie de cerinţele pieţei şi de strategiile proprii de dezvoltare.

mai multe detalii ...


 

   Search Engine Optimization