Universitatea Stefan cel Mare din Suceava

Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava
Facultatea de Inginerie Mecanică Mecatronică şi Management


ADA - Partener Siemens PLM Software
Siemens PLM Software
ADA - Partener pentru inovare

Despre Siemens PLM Software

Siemens PLM Software este cea mai mare companie de PLM (Product Lifecycle Management) din lume, având peste 4 milioane de instalări de software şi mai mult de 46 mii de clienţi în întreaga lume.

Siemens PLM Software creează sau gestionează 40% din datele 3D din lume.

PLM este conceptul care reuneşte disciplinele:

Produse Siemens PLM Software

Teamcenter

Prima soluţie software integrată care închide distanţa dintre idee şi managementul ciclului de viaţă al produsului.

Unigraphics NX

Un sistem de aplicaţii CAD/CAM/CAE, integrate unitar şi complet asociative, care răspunde tuturor cerinţelor ciclului de viaţă al produsului, începând de la proiectare şi până la simulare şi prelucrare.

Tecnomatix

Un lider de necontestat în monitorizarea şi controlul proceselor în timp real şi în planificarea proceselor.

SolidEdge

Instrumentele Solid Edge de modelare şi asamblare fac posibilă pentru echipa de proiectare dezvoltarea rapidă a unei game mari de produse, de la piese la ansambluri care conţin mii de componente.

Femap cu NX NastranFemap cu NX Nastran de la Siemens PLM Software înlătură teama şi grijile din procesul de dezvoltare a produsului cu o suită de soluţii de prim rang în simularea digitală.

NX CAM Express

NX CAM Express este un sistem de programare în comandă numerică extrem de flexibil şi foarte bine dezvoltat, dedicat companiilor mici şi mijlocii.

Velocity Series UGS

O familie cuprinzătoare de soluţii modulare şi totuşi integrate care se adresează cerinţelor PLM pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Făcând parte dintr-o familie preconfigurată de produse de modelare, analiză, managementul datelor şi programare de maşini cu comandă numerică, Seria Velocity™ aduce îmbunătăţiri extraordinare în simplificarea folosirii software-ului şi a implementării acestuia.


   Search Engine Optimization